Livet på Torvevej

Hvordan er livet på Torvevej egentlig? Hvad møder du når du ankommer, og hvordan ser der ud? Læs lidt om dagligdagen og om de rammer vi kan tilbyde dig, når du er på Torvevej.

Hvad er Torvevej for et sted?

Torvevej er et sted, hvor man kan komme og være i korte perioder. Det er et sted, hvor man møder andre mennesker, får en masse god mad og overnatter.

Hvis man til dagligt går på en skole eller et andet dagtilbud, får man al den hjælp, der skal til, for at man kommer godt afsted om morgenen! Om eftermiddagen står de glade medarbejdere og tager godt imod dig, når du kommer med bussen.

På Torvevej går vi rigtig meget op i, at du får et godt ophold. Vi står klar til at hjælpe dig der, hvor du har behov for det. Når du er her, har vi også kontakt til din familie, i det omfang I ønsker det.

Vi har store fællesarealer, hvor du både kan være i kuglebassin, du kan spille spil, være kreativ og meget andet. Du kan også altid vælge at slappe af og være dig selv på dit værelse.

Læs det næste afsnit, og find ud af, hvordan en typisk dag på Torvevej ser ud for dig!

Dagligdagen på Torvevej

En hverdag på Torvevej starter tidligt om morgenen, hvor medarbejderne er klar til at hjælpe dig, når du skal stå op. Vi synes det er vigtigt med en rar start på dagen, så du kommer godt afsted til dit dagtilbud. Der er tid til at spise morgenmad i ro og mag, og du kan deltage i fællessang eller en anden aktivitet.

Eftermiddagen på Torvevej

Du kommer tilbage til Torvevej fra dit dagtilbud omkring kl. 14-16. Her står vi altid klar til at tage imod dig. Vi pakker din kuffert ud sammen med dig, og så er der ellers eftermiddagsmad. Det kan være frugt eller kage med saft, te og kaffe til. Derudover kan vi lave mange forskellige aktiviteter. For eksempel kunne det være gåture, indkøb, havehygge, sanseoplevelser, musik og digital underholdning.

Aftenen på Torvevej

Aftenen på Torvevej starter med en god middag som vores egen kok har lavet. Her bliver der taget hensyn til dine livretter, eventuelle allergier og religiøse forhold. Maden er sund og nærende, rig på smag, farver og dufte. Der er også mulighed for at deltage i madlavningen. Efter aftensmaden står den på hygge, og vi kan lave en masse forskellige aktiviteter. Vi har to store stuer, hvor man kan male, tegne og meget andet. Vi er også rigtig glade for vores sansehave, hvor vi har plads til alle. Torvevej ligger tæt på flere grønne områder, hvor der er mulighed for at besøge en dyrelegeplads eller gå tur omkring en sø. Du kan være sammen med andre, men du kan også bare være dig selv, hvis du er træt efter en lang dag.

Egenbetaling på dit ophold

Som en del af dit ophold gør vi opmærksom på, at der er egenbetaling på kost og tøjvask. Dette kan du læse mere om på siden her: Visitation

Dit værelse

Når du er på Torvevej, så har du dit helt eget værelse. Du har muligheden for at medbringe lidt af dine private ejendele, så værelset kan føles mere som derhjemme. 

Værelset er stort og har en seng, som kan hæves og sænkes. På den måde kan du nemt komme ind og ud af din seng. Den kan sågar rejses op, så du kan sidde i den og slappe af!

På værelset er der også en lænestol, et bord og en reol. I lænestolen kan du sidde og kigge ud af det store vindue, som giver en masse dejligt lys om dagen. 

Fællesarealer

Vi har både fællesarealer indenfor og udenfor.

Indenfor har vi to store stuer, hvor vi spiser sammen, og hvor vi hygger os i kuglebassin, maler sammen og meget mere. Vi har også to sanserum, hvor du kan få lov til at være dig selv, med god musik, spændende lys og hyggelige møbler. 

Udenfor har vi en hyggelig have med statuer, blomster og en lille pavillion, hvor man kan sidde sammen og gynge. Vi går naturligvis også ture ud af huset, hvis muligheden er der.  

Vi er en del af Ballerup Kommune

Det er ikke kun på Stokholtbuen vi vil dig det bedste. Det vil hele Ballerup Kommune, som vi hører under. De har lavet en lille folder til dig, som du også kan læse. Den fortæller lidt om, hvilke værdier vi har, når støtter borgere med handicap i kommunen. 

Læs den ved at klikke på billedet:

Handicappolitik i Ballerup Kommune